Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Dagbehandeling

 

Afhankelijk van uw wensen en woonsituatie, kunt u een of meerdere dagen per week terecht op onze gespeciliseerde dagbehandeling. U krijgt een gevarieerd aanbod aan activiteiten en behandeling gedurende de dag. U stemt met de medewerker af waaraan u behoefte heeft.

De behandeling kan onder andere bestaan uit fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologische begeleiding en persoonlijk medisch advies. Ook ondersteunen we u en uw naasten bij het leren omgaan met beperkingen. Dat doen we door middel van lotgenotencontact, met advies en begeleiding in uw werk en met mantelzorgondersteuning.

Zoekt u ruimte voor zingeving en reflectie? Dat kan door middel van gesprekken met uw persoonlijk verpleegkundige of tijdens yogasessies en bezinningsbijeenkomsten. Dit alles heeft tot doel dat u zo lang mogelijk op een verantwoorde manier in uw vertrouwde leefomgeving kunt blijven wonen.

IMG_0478

 

Artikelen

     
     

    Op het Huntingtonplein delen experts kennis en ervaring om de professional en patiënt waar mogelijk te ondersteunen in het omgaan met de ziekte van Huntington. Bent u expert en wilt u ook uw kennis delen op het gebied van de ziekte van Huntington? Meld u dan aan via de website.

    Topaz, Samen zorg je sterk.