Ga direct naar de inhoud, het hoofdmenu, het servicemenu of het zoekveld.

Wijkverpleging

 

Bent u werkzaam in de wijkverpleging, dan kan u mogelijk te maken krijgen met mensen met de ziekte van Huntington die nog zelfstandig thuis willen blijven wonen. Dat valt in de praktijk niet altijd mee en ook kan geconfronteerd worden met de verschillende aspecten van de ziekte. Het is voor u raadzaam om u dan goed te verdiepen in de ziekte en de gevolgen die de ziekte met zich meebrengt. Het Kennisplein is bij uitstek een plek waar u actuele en relevante informatie kunt vinden voor behandelaars, patiënten en betrokkenen.

Loopt u tegen bepaalde zaken aan, dan is het raadzaam om contact op te nemen met experts op het gebied van de ziekte. U kunt dan denken aan gespecialiseerde zorginstellingen. Daar zijn veel verpleegkundigen werkzaam met expertise op het gebied van verpleging en verzorging van de Huntingtonpatiënt. U kunt ook uw vraag via de website stellen, dan proberen wij u in contact te brengen met de juiste persoon of instantie.

 

Onze experts

     

    Op het Huntingtonplein delen experts kennis en ervaring om de professional en patiënt waar mogelijk te ondersteunen in het omgaan met de ziekte van Huntington. Bent u expert en wilt u ook uw kennis delen op het gebied van de ziekte van Huntington? Meld u dan aan via de website.

    Topaz, Samen zorg je sterk.